Despre noi

Compania Sieberz există de 25 ani în Ungaria, ca filială a marelui centru de horticultură germană Ahrens şi Sieberz SA, având parte de o experiență de 60 de ani în domeniul curieratului de horticultură, în Ungaria am dus la perfecţiune această modalitate modernă de comercializare.
Prin dezvoltarea companiei noastre am ajuns la rezultatul de a fii prezenți și în România din anul 2009, respectiv Cehia şi Slovacia.
Pe lângă comanda din catalogul de produse, clienţii noştri au posibilitatea să achiziționeze plantele pentru grădină și diferitele unelte, materiale de grădinărit din magazinul nostru din Gödöllő (Ungaria). În Gardencenter avem o ofertă de produse mult mai vastă, decât oferta din catalog, comercializăm și plante mari cu balot de pământ, iar specialiştii noştri vă ajută bucuroși cu sfaturi utile de grădinărit. De aceea vă propun, să vizitaţi magazinul nostru în sezonul de plantare, la Gödöllő (Ungaria), pe strada Jázmin.
Magazinul on-line oferă clienţilor noştri soluţia cea mai nouă şi cea mai comodă pentru a comanda produsele. Oferta din catalog se găseşte integral și pe pagina web. Alegerea şi comandarea plantelor este reprezentat doar printr-un un click. După comunicarea datelor personale, comanda ajunge la noi prin e-mail. Vă trimitem produsele comandate prin curier, iar plata se efectuează în momentul preluări coletului. Este atât de simplu! Sperăm, că veți fii mulţumiţi cu produsele primite şi vă veţi alătura taberei miilor de clienţi fideli.

Vă doresc multă bucurie în alegerea plantelor, la plantarea şi îngrijirea lor!

Dr. Papp László – director