Ulm auriu
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Ulm auriu

Ulmus carpinifolia 'Wredei' - Cod articol 3356451
Conţinutul setului: 1 buc
Este un copac subţire cu creştere columnară. Frunzele galben-aurii luminează din începutul lunii aprilie, până la căderea lor de toamnă. În locuri umbroase frunzele devin verzi.
96,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: începutul lunii Martie - sfârșitul lunii Noiembrie

Preluăm deja comenzi

Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare începutul lunii Martie - sfârșitul lunii Noiembrie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-400 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră, umbră. În locurile umbrite frunzişul va fi verde. Sol: bogat în substanțe nutritive, reavăn, la plantare recomandat a se amesteca cu nisip sau pietriş fin. Fertilizări: o dată primăvara cu substanţe special destinate arborilor ornamentali decorativi prin frunze. Udare: în funcţie de vreme, solul trebuie menţinut în permanenţă reavăn! Tăieri: se taie primăvara devreme după trecerea gerurilor în februarie-martie. Rezistent la ger.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate