Hibiscus-Trio
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Hibiscus-Trio

Hibiscus syriacus 'Tricolor' - Cod articol 3302606
Conţinutul setului: 1 buc
Florile violet albăstrui, roz şi alb-rozalii, în formă de cupă înfloresc la mijloc de vară. Cele trei tulpini împletite vor crea atmosferă deosebită. Înălţimea trunchiului: 70 cm.
367,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: începutul lunii Martie - sfârșitul lunii Noiembrie

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire iulie, august, septembrie, octombrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare începutul lunii Martie - sfârșitul lunii Noiembrie
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Culoare multicolor
La ghiveci da
Expoziţie: soare, semi-umbră, locuri calde, protejate. Sol: pământ de flori de calitate, bogat în substanţe nutritive amestecat cu compost. Fiindcă nu suportă apa stagnantă solul trebuie să fie foarte bine drenat. Fertilizări: din primăvară până toamna o dată la 1-2 săptămâni cu fertilizant lichid. Udări: regulate, nu suportă apa stagnantă, cultivat în ghiveci acesta va necesita să fie foarte bine drenat. Tăieri: se aplică primăvara, toţi lăstarii se scurtează cu câţiva muguri, dar trebuie să avem grijă coroana să rămână bine proporţionată. Lăstarii care au degerat se elimină în totalitate. Iernare: este recomandat acoperirea plantelor în primii ani, mai ales baza şi trunchiul. Păstrate în ghivece se va acoperi ghiveciul (pentru a proteja rădăcinile de temperaturile scăzute) si planta.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate