Arbore de mătase
Arbore de mătase
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Arbore de mătase

Albizia julibrissin - Cod articol 3309725
Conţinutul setului: 1 buc
Arbore cu coroană în fomă de umbrelă, creşte până la 4-8 m înălţime. Florile interesante, cu multe stamine roz-violet, se deschid toată vara. Înfloreşte în 3-4 ani de la plantare. Se plantează în locuri însorite, calde, ferite! Pe timpul iernii trunchiul se acoperă. Livrăm plante în ghivece de 30-40 cm.
184,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iulie, august
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Distanța de plantare (cm) 250-300
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 400-500 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Locuri protejate, calde, ferite de curenţii de aer rece. Sol: nu este pretenţios faţă de sol, dar preferă solurile bogate în humus, permeabile, bine aerate. Recomandat amestecarea pământului la plantare cu nisip. Fertilizări: dacă este necesar, primăvara cu substanţe organice. Tăieri: de formare primăvara. Iernare: mai ales trunchiul necesită să fie protejat pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate