Arbore de mătase Choco
Arbore de mătase Choco
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Arbore de mătase Choco

Albizia julibrissin 'Summer Chocolate' - Cod articol 3309985
Conţinutul setului: 1 buc
Acest soi aduce în grădina dumneavoastră o atmosferă tropicală. Frunzele fin sectate seamănă cu frunzele mimozei, au culoarea ciocolatei şi se strâng la întuneric. Vara este împodobită de nenumărate flori alb-roz. Pe timpul iernii necesită protecţie.
259,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Distanța de plantare (cm) 250 - 300
Floare tăiată da
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 400-500 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Locuri protejate, calde, ferite de curenţii de aer rece. Sol: nu este pretenţios faţă de sol, dar preferă solurile bogate în humus, permeabile, bine aerate. Recomandat amestecarea pământului la plantare cu nisip. Fertilizări: dacă este necesar, primăvara cu substanţe organice. Tăieri: de formare primăvara. Iernare: mai ales trunchiul necesită să fie protejat pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate