Eucalipt cu tulpină înaltă
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Eucalipt cu tulpină înaltă

Eucalyptus gunnii Stamm - Cod articol 3313809
Conţinutul setului: 1 buc
Plantă ornamentală, cu parfum plăcut aromat. Iarna trebuie protejată! Creşte până la 3 m înălţime. Preferă locurile însorite. Rezistent la ger până la -10⁰C. Perioada optimă pentru tăieri este vara.
215,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: sfârșitul lunii Februarie - sfârșitul lunii Octombrie

Preluăm deja comenzi

Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare sfârșitul lunii Februarie - sfârșitul lunii Octombrie
Rezistență la ger sensibil la ger
Floare tăiată da
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare, semi-umbră. Locuri calde şi protejate de vânt. Sol: permeabil, afânat, fără calcar, uşor acid, bine drenat. Fertilizări: din primăvară până toamna este recomandat aplicarea de fertilizanţi lichizi la fiecare 2-3 săptămâni. Udări: moderate. Tăieri: tăieri de formare, tăierile mai puternice se vor efectua primăvara după trecerea gerurilor. Iernare: se acoperă pe timpul iernii, mai ales exemplarele tinere.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate