Carpen (10 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Carpen (10 buc)

Carpinus betulus - Cod articol 3351143
Conţinutul setului: 10 buc
Nepretențios, preferă locurile însorite, semiumbroase. Frunziş verde deschis. Livrăm plante cu rădăcină nudă. Mărimea la livrare: 60-80 cm.
133,00 RON / set
de la 1.seturi: 133,00 RON/ set
de la 2.seturi: 109,90 RON/ set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 20-30
Înălțime plantă la maturitate 600 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Sol: nu are pretenţii faţă de tipul solului, dar acesta trebuie să fie bine drenat. Fertilizări: odată pe an, primăvara. Udare: în mod regulat, carpenul are înrădăcinare superficială din acest motiv este recomandat ca solul să se mulcească pentru al menţine reavăn. Tăieri: imediat după plantare se va tăia la jumătate. Carpenul rezistă foarte bine la tăieri, se recomandă a se tăia de ori pe an primăvra şi vara (iunie, iulie).
Produse recent vizualizate