Dalii pitice (6 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Dalii pitice (6 buc)

Dahlia - Cod articol 5519183
Conţinutul setului: 6 buc
Este un soi cu creştere pitică. Se plantează adesea în grădini mici, pe marginea drumurilor, fiindcă se mulţumeşte şi cu puţin spaţiu. Se pot planta chiar şi în jardiniere, ghivece. Iernează în locuri ferite de ger! Livrăm culori mixte.
71,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: începutul lunii Februarie - sfârșitul lunii August

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare începutul lunii Februarie - sfârșitul lunii August
Distanța de plantare (cm) 15
Floare tăiată da
Înălțime plantă la maturitate 40-50 cm
Expoziţie: însorită, caldă, protejată de vânt. Plantarea are loc primăvara după trecerea gerurilor. Sol: bogat în humus, fertil, reavăn dar bine drenat. Dalia nu suportă apa stagnantă. Fertilizări: odată lunar cu substanţe complexe sau odată pe săptămână cu fertilizant lichid. Udare: necesită udări regulate, de preferabil dimineaţa sau seara nu direct pe plantă. Tăieri: după apariţia frunzelor (3-4 perechi) se recomandă ciupirea vârfului pentru a stimula ramificarea. Iernare: dalia nu este rezistentă la ger, este recomandat a se scoate tuberculul toama (octombrie), se va păstra ferit de îngheţ la temperaturi de aprox. 4-6⁰C, pentru a evita uscarea tuberculului se va stratifica în lădiţe cu nisip, pământ, etc.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate