Gladiole mix de culoare 10/12 cm (25 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Gladiole mix de culoare 10/12 cm (25 buc)

Gladiolus mix 10/12 - Cod articol 5500264
Conţinutul setului: 25 buc
Flori nobile în culori strălucitoare. Plantă fastuoasă, ideală ca floare tăiată. Gladiole cu creștere viguroasă, în forme şi culori spectaculoase. Înflorire îndelungată.
36,00 RON / set
de la 1.seturi: 36,00 RON/ set
de la 2.seturi: 32,50 RON/ set

Preț cu TVA inclus

Livrare: începutul lunii Februarie - sfârșitul lunii August

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire iulie, august, septembrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare începutul lunii Februarie - sfârșitul lunii August
Distanța de plantare (cm) 8
Floare tăiată da
Înălțime plantă la maturitate 80-100 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Plantarea are loc primăvara după trecerea gerurilor. Sol: fertil, bogat în substanţe nutritive, permeabil, bine drenat! Fertilizări: recomandat ca la plantare pământul să se amestece cu compost. Dacă solul este sărac atunci este recomandat aplicarea substanţelor special destinate plantelor cu bulb. Udare: în mod regulat, solul se menţine în permanenţă reavăn. Nu se udă pe flori! Tăieri: se vor tăia florile care s-au ofilit. Iernare: gladiolele nu sunt rezistente la ger. Toamna (octombrie) se vor scoate din pământ şi curăţa se vor păstra ferite de ger în ziare sau rumeguş, nisip, pentru a evita bulbul să se usuce.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate