Cranberry (3 buc)
Cranberry (3 buc)
Cranberry (3 buc)
Cranberry (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Cranberry (3 buc)

Vaccinum macrocarpon 'Stevens' - Cod articol 4409401
Conţinutul setului: 3 buc
Arbust pitic, acoperitor de sol, veșnic verde cu o creștere rapidă. Are fructe gustoase care conțin antioxidanți, vitamine și minerale care sunt foarte benefice sistemului imunitar. Se plantează 6 bucăți/m2, această cantitate poate avea o producție de 1.5 kg. Preferă locuri răcoroase și sol acid. Rezistent la ger. Livram plante bine dezvoltate în ghiveci.
90,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: începutul lunii Martie - sfârșitul lunii Noiembrie

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire mai, iunie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare începutul lunii Martie - sfârșitul lunii Noiembrie
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 15
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii septembrie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 15-20 cm
Veșnic verde da
Preferă terenuri cu expoziții însorite, mai ales în perioada înfloririi. Necesitatea față de apă este destul de ridicată, solul trebuie menținut reavăn, mai ales la pornirea și în perioada de vegetație. Necesită sol uşor acid, fertil, bogat în humus, afânat. Nu sunt recomandate solurile argiloase, nisipoase fără drenaj. Solurile necorespunzătoare se pot amenda, sau schimba pe suprafața de cultură. Aciditatea solului poate fii reglată prin umplerea gropii de plantare cu turbă, pământ de frunze sau alte materiale care ridică aciditatea solului. Recomandare: fertilizări regulate cu soluţii speciale pentru afin sau Cranberry.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate