Căpşuni atârnător Rosalie (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Căpşuni atârnător Rosalie (3 buc)

Fragaria x ananassa 'Rosalie' - Cod articol 4441125
Conţinutul setului: 3 buc
Indiferent de locul în care se amplasează, acest căpșun înflorește și produce fructe: pe balcoane, terase, verande. Fructificarea minunată are loc pe două nivele. Se plantează în sol fertil, bogat în substanțe nutritive!
48,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: de la începutul lunii August

Preluăm deja comenzi

Expoziție soare
Interval de plantare de la începutul lunii August
Distanța de plantare (cm) 20-25
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iunie
La ghiveci da
Pământul în care se va planta se amestecă cu turbă umedă. La plantarea în ghiveci sau jardinieră se folosește amestec de turbă cu gunoi de grajd. Stolonii care sunt în cuburi nutritive se îmbibă în apă. Recomandăm 6 buc./ml. Expoziţie însorită. În cazul plantării de toamnă florile care apar în anul respectiv se vor îndepărta. La plantarea de primăvară se poate stimula prinderea dacă primele flori care apar se taie. Căpșunii plantați în jardiniere pot fii păstrați pe timpul iernii afară, dar trebuie să avem grijă ca aceștia să nu se usuce total. Respectiv ghiveciul trebuie acoperit. După trecerea gerurilor se reiau irigările sistematice. În perioada aprilie-octombrie solul plantelor se ține umed constant pentru că și o perioadă scurtă de secetă împiedică formarea stolonilor și a fructelor. Mențiune: pentru ca să se dezvolte corespunzător, căpșunul are nevoie sol de calitate, bogat în substanțe nutritive (fertlizări regulate), și umiditate corespunătoare!
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate