Căpşuni căţărător Hummi (3 buc)
Căpşuni căţărător Hummi (3 buc)
Căpşuni căţărător Hummi (3 buc)
Căpşuni căţărător Hummi (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Căpşuni căţărător Hummi (3 buc)

Fragaria x ananassa 'Hummi' - Cod articol 4441642
Conţinutul setului: 3 buc
Rodeşte abundent din luna iunie până la primul ger. Fructele sunt medii-mari, delicioase. Dezvoltă stoloni lungi care înfloresc şi fructifică. Stolonii trebuie legaţi de un suport sau la cultivarea în cilindru se lasă să atârne pur şi simplu. Pentru dezvoltarea corespunzătoare căpşunii necesită multă apă şi sol de calitate, bogat în substanţe nutritive şi fertilizări în mod regulat. Livrăm stoloni în cuburi nutritive.
47,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Distanța de plantare (cm) 40
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iunie
La ghiveci da
Pământul în care se va planta se amestecă cu turbă umedă. La plantarea în ghiveci sau jardinieră se folosește amestec de turbă cu gunoi de grajd. Stolonii care sunt în cuburi nutritive se îmbibă în apă. Se plantează în locuri însorite, distanța de plantare este de 40 cm. În cazul plantării de toamnă florile care apar în anul respectiv se vor îndepărta. La plantarea de primăvară se poate stimula prinderea dacă primele flori care apar se taie. Căpșunii plantați în jardiniere pot fii păstrați pe timpul iernii afară, dar trebuie să avem grijă ca aceștia să nu se usuce total. Respectiv ghiveciul trebuie acoperit. După trecerea gerurilor se reiau irigările sistematice. În perioada aprilie-octombrie solul plantelor se ține umed constant pentru că și o perioadă scurtă de secetă împiedică formarea stolonilor și a fructelor. Stolonii trebuie tăiați în octombrie. Anul următor planta mamă în mijlocul lunii iunie va produce stoloni productivi noi. După 2 ani se va epuiza. Mențiune: pentru ca să se dezvolte corespunzător, căpșunul cățărător și atârnător are nevoie sol de calitate, bogat în substanțe nutritive (fertlizări regulate), și umiditate corespunătoare!
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate