Kiwi Best Weiki®
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Kiwi Best Weiki®

Actinidia arguta 'Weiki' - Cod articol 4401294
Conţinutul setului: 1 buc
Cel mai bun Kiwi din toate timpurile! Un soi cu producţie bogată, fructe mari cu coaja subţire şi netedă în culori elegante de roşu-verzui. Testat în zonele înalte ale Elveţiei Franceze. Specialiştii vorbesc de un produs de excepţie pe piaţa de fructe gourmet. Planta este decorativă cu creşterea compactă. Producţia bogată şi regulată începe din al treilea an. Fructele ajung la maturitate la mijlocul spre sfârşitul lunii octombrie. Livrăm plante viguroase în ghivece. Mărimea la livrare 60 – 80 cm. Livrăm două plante într-un ghiveci, un polenizator şi un productiv.
128,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Perioada de maturare a fructelor mijlocul lunii octombrie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-300 cm
Cerințe ecologice: necesită sol umed, acid, cu permeabilitate bună, (bine drenat) loc protejat cu expoziție sudică (însorită). Kiwi este o liană, din acest motiv va necesita un suport sau cordon pe care să se poată căţăra, Îngrijire: Recomandăm ca în fiecare toamnă să se împrăștie mraniță sau gunoi de grajd fermentat, compost în strat gros în jurul trunchiului. Primăvara se poate administra fertilizant. În primii ani este recomandată se fie acoperit pe timpul iernii. Tăieri: Din anul 5 trebuie tăiați doar lăstarii ce au peste 3 ani, fructificarea va avea loc pe în principal pe lăstarii de 2 ani.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate