Limba soacrei Ibiza
Limba soacrei Ibiza
Limba soacrei Ibiza
Limba soacrei Ibiza
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Limba soacrei Ibiza

Opuntia ficus-indica - Cod articol 4435089
Conţinutul setului: 1 buc
Originară din Ibiza, limba soacrei în ţara noastră este foarte cunoscută ca plantă de interior, acum însă există şi soiul rezistent la frig. Nu numai fructele sunt comestibile ci şi frunzele. Florile sunt galben aurii şi înfloresc primăvara pot ajunge chiar la mărimea de 8 cm. Toamna, din flori se vor forma fructele roşiatice. Limba soacrei preferă locurile însorite, luminoase, nu suportă locurile foarte umede. Fructele se recoltează atunci când la o uşoară atingere se desprind. Fructul zemos se taie de-a lungul în două, pulpa se va scoate cu lingura.
86,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august
Expoziție soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Distanța de plantare (cm) 100-150
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii septembrie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 100-150 cm
Expoziţie: însorită. Sol: amestec 70% pământ de flori şi 30% nisip. Nu suportă apa stagnantă, ghiveciul trebuie foarte bine drenat. Fertilizări: odată la fiecare 3 săptămâni cu îngrășământ special pentru cactuşi. Udări: intensitate scăzută, vara - la fiecare trei zile. Rezistent la ger până la -5°C, este recomandat pe timpul iernii păstrarea lor în interior, într-un loc rece, luminos . Udările se răresc din luna septembrie, apoi din octombrie până în martie/aprilie se udă foarte rar, solul necesită să se usuce între cele două udări!
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate