Pepino-Gold (2 buc)
Pepino-Gold (2 buc)
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Pepino-Gold (2 buc)

Solanum muricatum Pepino-Gold - Cod articol 6621970
Conţinutul setului: 2 buc
Plantă cu creştere rapidă şi lăstarii atârnători. Vara fructifică abundent. În plină coacere fructele sunt comestibile, au aromă de pepene. Tulpinile deseori se culcă pe sol, sunt atârnătoare, se poate planta în ghivece suspendate. Frunzele sunt de diferite mărimi penat compuse, iar foliolele în număr de 3-7 de obicei sunt în fomă de lance. Florile mov sau violete se grupează în inflorescenţe. Fructul este oval, de forma unui ou sau este rotund, elipic, având dimensiunea de aprox. 10-15x8-10 cm. Coaja este subţire galbenă, rar verzuie sau albastră, cu pete, dungi roşii-maronii. Pulpa este de culoare galben deschis, zemoasă, dulce cu aromă de pepene sau pere. Seminţele sunt mici, 3 mm, de culoare bej. Utilizări: fructul se consumă fără coajă, crud sau preparat sub formă de gem, dulceaţă. O plantă poate produce aprox. 2-3 ani.
62,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: mijlocul lunii Martie - sfârșitul lunii Iulie

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare mijlocul lunii Martie - sfârșitul lunii Iulie
Înălțime plantă la maturitate 100 cm
Expoziţie: într-un loc luminos, dar nu tolerează insolaţia directă a soarelui, recomandat a se cultiva la temperaturi între: 18 - 20⁰C, pentru a putea rodi. Temperaturile de peste 30⁰C determină avortarea florilor, iar sub 18⁰C nu va putea lega fructe. Nu va fructifica dacă este cultivată la umbră Sol: bogat în substanţe nutritive şi humus, bine drenat. Nu suportă solurile cu multe săruri. Udări: pe timpul verii se udă des, toată planta, seara sau dimineaţa. Fertilizări: recomandat a se aplica în perioada de dezvoltare vegetativă a unui fertilizant lichid de ex. Duostar 2000 plus. În perioada rodirii nu se mai aplică fertilizanţii fiindcă creşterea vegetativă excesivă va împiedica maturarea fructelor. Fructele au aprox. 10 cm, se pot culege din luna iunie. Nu este rezistent la ger, se poate cultiva ca plantă anuală, sau păstra pe timpul iernii ferit de ger.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate