Compoziţie de balcon pentru tot anul (8 buc)

Disponibil (livrare în sezon de plantare)

Selecţie de balcon pentru tot anul cu 8 plante veşnic verzi, cu flori uşor de îngrijit. Suficient pentru o jardinieră de 1 m. Toate plantele sunt viguroase în ghivece: 1 buc. salbă moale, 1 buc. azalee pitică roşie, 1 buc. pin pitic, 1 buc. tufiş de lăcrămioare, 2 buc. iederă, 1 buc. tuia pitică, galbenă, 1 buc. trandafir pitic 'The Fairy'. Preţul nu include jardiniera.

Cod articol: 34134

Denumire ştiinţifică: Euony.fort.’Emerald ’n Gold’+Hedera helix+Azalea jap.rub.+Pieris jap. +Thuja occ.Sunkist'+Rosa 'The

Conţinutul setului: 8 buc.

208,0 Lei / set

Perioadă de plantare: mijloc de Februarie - sfârşit de Decembrie

  • Soare
  • Semi umbră
Expoziţie: soare, semi-umbră.

Sol: amestec de pământ universal de flori cu pământ de grădină. Recomandat a se schimba pământul odată la 2 ani, pentru reîmprospătare.

Fertilizări: în general nu este nevoie.

Udări: moderate. Pe timpul verii se va uda în mod regulat, solul să se păstreze reavăn. Pe timp secetos se va uda şi iarna uşor.

Tăieri: se aplică doar tăieri de formare primăvara sau la nevoie. Soiurile cu flori se vor tăia uşor după înflorire. Trandafirul pitic se va tăia viguros în martie.

Iernare: soiurile sunt rezistente la ger, dar fiindcă sunt plantate în jardiniere sunt expuse din acest motiv este recomandat acoperirea, jardinierei pentru protejarea rădăcinilor si plantele se vor acoperii în zonele cu geruri foarte puternice.

Vă recomandăm şi