Despre Noi

Compania Sieberz există de 30 ani în Ungaria, ca filială a marelui centru de horticultură germană Ahrens şi Sieberz SA cu o experiență de 67 de ani în domeniul curieratului horticol, această modalitate modernă de comercializare fiind perfecționată și în Ungaria.
Prin dezvoltarea companiei noastre am ajuns la rezultatul de a fi prezenți și în România din anul 2009, respectiv în Croația, Cehia şi Slovacia.

Punem la dispoziția clienților noștri, pe lângă catalogul cu produse și pagina web, un magazin în Gödöllő (Ungaria) de unde se pot achiziționa plante, diferite unelte și materiale pentru grădinărit. 

Gardencenter-ul nostru dispune de o gamă mai vastă de produse,  comparativ cu ofertele din catalog, comercializăm și plante mari cu balot de pământ, iar specialiştii noştri vă stau la dispoziție cu sfaturi utile de grădinărit. Vă propunem să vizitaţi magazinul nostru în sezonul de plantare, la Gödöllő (Ungaria), pe strada Jázmin.

Magazinul online oferă clienţilor noştri soluţia cea mai nouă şi cea mai comodă pentru a comanda produsele dorite. Ofertele din catalog se găsesc integral și pe pagina web. Alegerea şi comandarea plantelor și produselor dorite se poate face doar cu un simplu click. După comunicarea datelor personale, comanda ajunge la noi, iar produsele comandate vor fi livrate prin curier, plata se efectuează în momentul preluării coletului. Este atât de simplu! Ne dorim ca produsele livrate să fie la nivelul așteptărilor dumneavoastră şi să vă alăturați taberei a mii de clienţi fideli.

Vă doresc multă bucurie la alegerea, plantarea şi îngrijirea plantelor sau produselor comandate!

Dr. Papp László – director