Crizanteme Sonja (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Crizanteme Sonja (3 buc)

Chrysanthemum Sonja - Cod articol 1120879
Conţinutul setului: 3 buc
Roz cu flori duble, parfumate. Se planteaza la soare, semiumbra. Perioada de înflorire: septembrie-noiembrie. Înaltimea: 50-60cm.
47,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire septembrie, octombrie, noiembrie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 30
Floare tăiată da
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 50-60 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Sol: fertile, bogate în substanţe nutritive, permeabile, aerate, bine drenate. Nu suportă excesul de umiditate. Fertilizări: recomandat fertilizarea cu substanţe specifice plantelor perene cu flori. Udări: solul se menţine reavăn. Tăieri: crizantemele necesită ciupirea vârfurilor (se poate repeta lucrarea nu mai târziu de luna iunie) şi copilire (lăstarii laterali se rup la apariţie) pentru o dezvoltare şi înflorire specifică. Iernare: necesită acoperire pe timpul iernii, sau se păstrează în pivniţe (locuri întunecate, răcoroase) pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate