Pene de iarbă (3 buc)
Pene de iarbă (3 buc)
Pene de iarbă (3 buc)
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Pene de iarbă (3 buc)

Cotula/Leptinella squalida - Cod articol 1103433
Conţinutul setului: 3 buc
Este o plantă acoperitoare de sol, cu frunziș moale în formă de pană, care rezistă la călcare. Florile mici și galbene se pot observa în lunile mai-iunie. Se plantează ca înlocuitor de gazon, nu necesită tundere. Are nevoie de multă apă, preferă locurile însorite.. Necesar 4-6 buc/m2
46,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire mai, iunie
Expoziție semi umbră, soare
Distanța de plantare (cm) 6 - 9 / m2
Înălțime plantă la maturitate 5-15 cm
Expoziţie: soare, semiumbră. Sol: bine drenat, reavăn, fertil, bogat în substanţe nutritive, uşor acid. Fertilizări: plantele mature se vor fertiliza odată pe an, primăvara, cu substanţe special destinate plantelor perene. Udări: în mod regulat, solul se va menţine în permanenţă reavăn, nu suportă uscăciunea! Nu este recomandat în zonele cu ierni aspre şi lungi.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate