Soc parfumat cu frunze roşii
Soc parfumat cu frunze roşii
Soc parfumat cu frunze roşii
Soc parfumat cu frunze roşii
Soc parfumat cu frunze roşii
Soc parfumat cu frunze roşii
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Soc parfumat cu frunze roşii

Sambucus nigra 'Red Holy' - Cod articol 3357771
Conţinutul setului: 1 buc
Din primăvară şi până toamna strălucește în culoarea roşu aprins. În iunie apar florile roz, cu diametrul de 20 cm, care emană un parfum delicat şi exotic, asemănător lămâii. În august - septembrie se coc mulțimea bacelor negre-purpurii, delicioase. Florile sunt ideale pentru: ceai sau suc, pentru baie - ca aromaterapie, sau condiment la diferite mâncăruri.Înălțimea la livrare: 30-50 cm. Livrăm plante viguroase în ghiveci.
124,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 100-200
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii august
Parfumat da
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 300 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Dar doar la soare îşi va dezvolta coloritul specific al frunzelor. Sol: nu are pretenţii faţă de sol. Este recomandat a se mulci la rădăcină cu compost, turbă sau gunoi de grajd. Fertilizări: se administrează în aprilie şi iunie cu substanţe complexe. Tăieri: nu sunt necesare. Rezistent la ger, dar este recomandat ca plantele tinere să se acopere pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate