Iarbă de pampas, roz
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Iarbă de pampas, roz

Cortaderia selloana "Rosea" - Cod articol 1140107
Conţinutul setului: 1 buc
Plantă perenă, foarte apreciată. Plantată solitar sau asociată cu alte plante, crează un decor aparte. Formează tufe dense, cu inflorescenţe mari roz-maronii, mari, foarte decorative. Preferă locurile însorite, calde, sol fertil, uşor. Înfloreşte în septembrie-octombrie. Baza trebuie ferită de ger şi de apa în exces. Iarna este recomandată legarea tulpinilor şi acoperirea bazei cu frunze veştejite. Înălţimea plantei 160-180 cm.
46,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire septembrie, octombrie, noiembrie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Distanța de plantare (cm) 120
Floare tăiată da
Culoare roz (pink)
Înălțime plantă la maturitate 160-200 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Se va dezvolta cel mai bine în expoziţiile însorite. Sol: nisipos, bine drenat. Nu suportă excesul de umiditate. Iernare: este recomandat acoperirea plantei pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate