Ginkgo Biloba/Arborele pagodelor
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Ginkgo Biloba/Arborele pagodelor

Ginkgo biloba - Cod articol 3324254
Conţinutul setului: 1 buc
Semnul distinctiv sunt frunzele, care vara sunt verde aprins iar toamna galben aurii. În medicina populară europeană este apreciată pentru: îmbunataţirea circulaţiei şi formarea sângelui, buna funcţionare a creierului. Se poate păstra în ghiveci, în cameră, pe terasă apoi, după câţiva ani se poate planta în gradină. În primii ani este sensibil la ger. Este uşor de îngrijit, tolerează toate tipurile de sol. Preferă locurile însorite sau semiumbroase.
57,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 400
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 400-500 cm
Decorează prin frunze da
Expoziţie: soare, semi-umbră. Sol: bine drenat, fertil, reavăn, lipsit de săruri. Nu necesită îngrijiri speciale. Plantele tinere se acoperă în primii ani pe timpul iernii. În timp arborele îşi va dezvolta rezistenţa la ger. Recomandat plantarea lor în exterior când ating înălţimea de peste 1 m.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate