Palmier Wagner de cânepă
Palmier Wagner de cânepă
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Palmier Wagner de cânepă

Trachycarpus wagnerianus - Cod articol 6684992
Conţinutul setului: 1 buc
A primit denumirea ca şi soiul de dimensiuni mai mari, de la prea bine cunoscutul botanist Janos Wagner. Soi robust, frumos, rezistent la frig. Raritate deosebită, nu este foarte răspândit. Frunzele şi peţiolul sunt mai mici, mai îndesate, astfel rezistă mai bine la vânt. Plantă nepretenţioasă. Înălţimea la livrare: 25-30 cm, livrăm plante de 2-3 ani în ghivece.
126,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-500 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare. Sol: bine drenat, fertil. Fertilizări: cu substanţe special destinate palmierilor. Udări: ocazional, vara. Cultivat în ghiveci udările vor fi moderate când solul din ghiveci se usucă. Iernare: plantele mature pot rezista afară, în primii ani este recomandat să se acopere. Păstrat în interior pe timpul iernii se va uda rar şi se va amplasa în loc luminos.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate