Crin japonez bicolor (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Crin japonez bicolor (3 buc)

Hosta x fortunei 'Fire and Ice' - Cod articol 1157848
Conţinutul setului: 3 buc
Frunzele galbene sunt lanceolate cu margini verzi. Florile au culoarea lavandei. În primul rând se dezvoltă bine în locurile umede, umbroase ca de exemplu pe marginea iazului. Fiind o plantă ornamentală ce decorează prin frunziş, arată foarte bine şi în vase mari pe terasă.
106,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iulie, august
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 20-30
Culoare albastru(mov)
Înălțime plantă la maturitate 30-50 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră, umbră. La umbră îşi poate pierde coloritul specific al frunzelor. Sol: bogat în humus, reavăn, bine drenat. Recomanda ca la plantare să se amestece pământul cu turbă sau compost. Fertilizări: moderate. Excesul de fertilizări scade rezistenţa plantei la ger. Udări: solul se menţine în permanenţă umed. Rezistă la uscăciune pe perioade scurte.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate