Coacăz KieRoyal, columnar
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Coacăz KieRoyal, columnar

Ribes nigrum 'Kieroyal' - Cod articol 4403229
Conţinutul setului: 1 buc
Coacăzul foarte renumit acum se poate găsi şi în varianta columnară. Este primul soi de coacăz negru delicios care în mod excepţional este dulce cu aromă plăcută. Ciorchinii lungi cresc mari, boabele se maturează uniform şi nu cad. Productivitate mare. Se coace deja la începutul lunii iulie. KieRoyal - "Boaba sănătăţii". Are conţinut foarte ridicat de vitamina C. Este o comoară preţioasă pentru păstrarea sănătăţii Dumneavoastră. Conţine o cantitate mare din vitaminele B, P, pectină şi substanţe minerale valoroase care ne apără de tuse şi răguşeală. Împrospătează sistemul imunitar şi activează producerea hormonilor. Beta-carotina întăreşte mucoasa, niacina relaxează şi calmează nervii. Potasiul este benefic pentru inimă şi muşchi. KieRoyal - "Boaba relevaţiei". Fructele cu aromă dulce particulară sunt excelente pentru prepararea sucului, dulceţei şi pentru consum proaspăt. Sucul din KieRoyal conferă un gust specific cocktailurilor si shakeurilor. Este autopolenizator.
171,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 60-80
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iulie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200 cm
Cerințe ecologice: Preferă climatul umed și răcoros. Nu suportă căldura în exces mai ales în perioada formării fructelor (acestea cad, sau nu se dezvoltă). Iubește soarele, dar se dezvoltă excelent și la semiumbră. Coacăzul negru preferă soluri luto-argiloase, grele, permeabile, fertile, reavăne, slab acide. Preferă locurile ferite de vânturi puternice, mai ales pe timpul iernii. Pânza freatică sub 120 cm. Sunt rezistente la ger până la - 32⁰C. Plantarea: Distanța de plantare între tufe sau pomișori este de 150 cm. Groapa de plantare (lungime x lățime x adâncime): 35x35x40 cm. Tăieri: În primul an se lasă numai 3-5 lăstari și se scurtează la 4-6 muguri. În anul al doilea lăstarii noi de un an se scurtează la 4-6 muguri în așa fel se va forma o coroană uniformă. Tăierile se aplică după căderea frunzelor sau înaintea înmuguritului. La exemplare în vârstă se elimină toate ramurile bătrâne (de 4 ani). Scurtarea ramurilor laterale la 20-30 cm. Soiurile columnare se taie din lateral, și din vârf pentru a regla înălțimea. Fertilizări și irigări: Necesită fertilizări anual (toamna după recoltarea fructelor și primăvara înainte de înflorit). Udare, solul trebuie să fie umectat pe o adâncime de 30-40 cm (dacă primăvara este secetoasă se udă înaintea înfloritului și 15-20 zile înainte de recoltarea fructelor, 1-2 udări în august).
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate