Kiwi-duo
Kiwi-duo
Kiwi-duo
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Kiwi-duo

Actinidia argutta 'Bayern+Issai' - Cod articol 4400712
Conţinutul setului: 1 buc
Două soiuri excelente împreună! Kiwi Issai şi kiwi Bajor plantaţi într-un ghiveci. Rezistenţi la ger, plantaţi în ghivece mari se pot păstra câţiva ani şi pe terasă. Ghiveciul pe perioada iernii trebuie protejat de ger. Poate rodi abundent deja din al doilea sau al treilea an. Fructul de kiwi Issai are pieliţa verde, netedă, se poate culege deja în septembrie. Kiwiul Bajor de culoare galben-aurie cu gust dulce, zemos este preferatul oricărui gurmand. Fructele se maturează la începutul lui octombrie. Productivul kiwi Bajor este polenizat de autopolenizatorul Issai. Ambele plante sunt rezistente la boli. Livrăm plante viguroase în ghiveci.
227,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii octombrie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-300 cm
Cerințe ecologice: necesită sol umed, acid, cu permeabilitate bună, (bine drenat) loc protejat cu expoziție sudică (însorită). Kiwi este o liană, din acest motiv va necesita un suport sau cordon pe care să se poată căţăra, Îngrijire: Recomandăm ca în fiecare toamnă să se împrăștie mraniță sau gunoi de grajd fermentat, compost în strat gros în jurul trunchiului. Primăvara se poate administra fertilizant. În primii ani se va acoperi pe timpul iernii. Tăieri: Din anul 5 trebuie tăiați doar lăstarii ce au peste 3 ani, fructificarea va avea loc pe în principal pe lăstarii de 2 ani.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate