Smochin Viola, tufă
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Smochin Viola, tufă

Ficus carica - Cod articol 4402346
Conţinutul setului: 1 buc
Provine de pe dealurile viticole şi poate deveni decorul teraselor sau balcoanelor datorită frunzelor deosebite. Plantat în grădină sau păstrat pe terase, balcoane este rezistent până la -15⁰C, are nevoie de protecţie pe timpul iernii în primii an. În luna iulie apar fructele zemoase mov-roşii, mari. Fructele cu conţinut ridicat de minerale şi vitamine se pot recolta şi în luna septembrie.
176,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Perioada de maturare a fructelor mijlocul lunii iulie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200 cm
Expoziţie: soare. La semi umbră, umbră nu va fructifica sau doar foarte puţin şi slab calitativ! Locul trebuie să fie ferit de curenţii de aer rece. Toamna înaintea venirii gerurilor smochinul se va acoperi, cu materiale special create pentru protecţia plantelor pe timpul iernii, sau cu diverse materiale: frunze, paie coceni etc. Sol: nu are pretenţii faţă de sol, este rezistent la sărurile din pământ. Solul ideal este cel permeabil, bogat în substanţe nutritive. Lucrări de întreţinere: Smochinul suportă seceta, doar pe perioade scurte, din acest motiv este foarte important să fie irigat regulat pe timpul verii. Tărieri: primăvara se vor tăia toate ramurile degerate îmbătrânite.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate