Rodie productivă
Rodie productivă
Rodie productivă
Rodie productivă
Rodie productivă
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Rodie productivă

Punica granatum - Cod articol 6685777
Conţinutul setului: 1 buc
Este o plantă de cultură îndrăgită din cele mai vechi timpuri, foarte căutată nu numai pentru fructele ei zemoase ci şi datorită florilor speciale. Rodia este uşor de îngrijit şi foarte decorativă. Florile roşii apar din luna mai până în august, din care se vor dezvolta fructele de culoare roşu deschis. Preferă locurile însorite. În trecutul apropiat rodiei i-au atribuit multe efecte terapeutice. După părerea oamenilor de ştiinţă are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular şi ajută la scăderea tensiunii arteriale. Iernează într-un loc luminos, la 5-10 grade C. Înălţimea la maturitate: cca 2 m. Livrăm plantă viguroasă în ghiveci, aprox. 30-40 cm.
121,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iulie, august
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger sensibil la ger
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii august
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200 cm
Rodia nu este o plantă pretențioasă, rezistă la uscăciune (irigatul este necesar doar în verile secetoase respectiv la plantele ținute în ghiveci) vegetează bine în aproape orice tip de sol, chiar și cel calcaros cu condiția să fie fertil, afânat. Fertilizarea se face doar până la mijlocul verii. Preferă locurile însorite, protejate. Înflorește din iulie până toamna târziu. Fructele se maturează toamna târziu. Păstrarea lor se face la 2-3 ⁰C. Necesită doar tunderi de rărire (ramurile uscate, bătrâne). Plantele tinere se protejează pe timpul iernii. Pot ierna și în interior la temperaturi de 0-5⁰C, se udă rar de 2-3 ori pe lună. Plantele mature sunt rezistente la ger, doar în cazul iernilor cu temperaturi foarte scăzute (sub -15⁰C) este nevoie de acoperire.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate