Magnolie Genie
Magnolie Genie
Magnolie Genie
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Magnolie Genie

Magnolia 'Genie' - Cod articol 3315433
Conţinutul setului: 1 buc
Este un soi genial. Se îngrijește ușor. Înflorește de două ori pe an, prima dată în aprilie, apoi din nou la mijlocul verii. Florile sunt mari, de 15 cm, fin parfumate, de culoare roșii-purpurii. Important: poate înflorii deja din al doilea an. Se plantează într-un loc însorit. Mărimea la livrare: cca. 40 – 50 cm. Livrăm plante viguroase în ghiveci.
275,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire aprilie, mai, iunie, iulie, august
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 150 - 200
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-300 cm
Expoziţie: Magnolia necesită a fi plantată la soare pentru o înflorire bogată, dar suportă bine şi semi umbra. Locul plantării trebuie să fie ferit de vânt, mai ales de curenţii de aer rece din timpul iernii. În funcţie de zonă, în primii ani este recomandată acoperirea ei pe timpul iernii. Sol: reavăn, bine drenat, fertil, acid – magnolia nu suportă solurile alcaline (calcaroase). La plantare, dacă solul nu este corespunzător, este necesar schimbarea acestuia sau cel puţin ameliorarea lui. Ameliorarea se poate face cu pământ acid de tip A sau amestec de pământ pentru conifere, rododendron, respectiv cu turbă acidă. Turba corectează valoarea pH şi textura solului, acesta devine mai permeabil şi mai aerat. Recomandare: din primăvară până la sfârşitul verii fertilizare cu soluţii speciale pentru plantele acidofile (fertilizanţi pentru hortensii, conifere, rododendron).
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate