Levănţică cu tulpină înaltă
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Levănţică cu tulpină înaltă

Lavandula - Cod articol 6659350
Conţinutul setului: 1 buc
Levănţica, ca plantă de bordură este deja foarte cunoscută, populară. Dar altoită pe trunchi înalt primeşte un aspect mult mai atractiv. Coroană compactă cu flori intens parfumate, care se pot usca uşor şi folosi în mai multe scopuri. Sunt potrivite pentru aranjamente, ceai sau puse ca perniţe parfumate în dulap. Înălţimea trunchiului: aprox. 25-35 cm. Plante viguroase în ghivece.
64,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iulie, august, septembrie
Expoziție soare
Rezistență la ger sensibil la ger
Culoare albastru(mov)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 80-100 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare plin. Plantată la umbră levănţica nu va înflori şi nici frunzişul nu va fi aspectuos. Sol: bine drenat (nu suportă umiditatea în exces). Preferă solurile nisipoase, nu foarte bogate în substanţe nutritive. Fertilizări: la nevoie primăvara-vara. Udări: la nevoie (vara). Tăieri: recomandat ca levănţica să se taie primăvara, pentru a o menţine la dimensiunile dorite. Iernare: se va păstra în interior în locuri însorite. Udările se răresc!
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate