Iasomie cățărătoare
Iasomie cățărătoare
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Iasomie cățărătoare

Solanum jasminoides - Cod articol 6620221
Conţinutul setului: 1 buc
Este o plantă veșnic verde cu creștere viguroasă. Florile albe ca zăpada înfloresc din mai până în octombrie. Lăstarii se pot lăsa să atârne sau pot fi conduși pe spalier. Preferă locurile luminoase sau semi umbroase. Livrăm plante viguroase, aprox. 30-60 cm înălțime în ghivece de 15 cm. Iernează ferită de ger.
122,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: mijlocul lunii Martie - sfârșitul lunii Octombrie

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire mai, iunie, iulie, august, septembrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare mijlocul lunii Martie - sfârșitul lunii Octombrie
Rezistență la ger sensibil la ger
Culoare alb
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 150-200 cm
Expoziţie: soare, semiumbră. Înflorirea abundentă va avea loc doar în locuri insorite. Va necesita suport pentru căţărare. Sol: fertil, nisipos, bine drenat, reavăn. Fertilizări: primăvara-vara cu substanţe special destinate plantelor cu flori. Udări: în mod regulat pe timpul verii. Tăieri: toamna dacă planta iernează în interior. Iernare: în locuri protejate şi cu ierni blânde, poate ierna în exterior acoperită uşor, rezistă la ger până la -8-10 grade C. Păstrată în interior va necesita loc luminos, udări rare, nu se fertilizează.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate