Rozmarin cu tulpină înaltă
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Rozmarin cu tulpină înaltă

Rosmarinus officinalis - Cod articol 6659270
Conţinutul setului: 1 buc
Este o varietate a plantei deja bine cunoscută, aromatică şi medicinală, parfumată, altoită pe trunchi înalt. Este decorativ, veşnic verde, nepretenţios. Florile drăguţe, albastre se deschid din belşug din iunie până în noiembrie. Înălţimea trunchiului: aprox. 25-35 cm. Sensibil la ger.
64,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire aprilie, mai, iunie, iulie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger sensibil la ger
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 80-100 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: preferă locurile însorite, dar rezistă şi la semiumbră. Sol: bogat în humus, nisipos, bine drenat. Fertilizări: la nevoie. Udări: solul se lasă să se uscuce între două udări. Plantată în ghivece este recomandat ca acesta să fie din lut. Iernare: planta necesită să ierneze ferită de ger, în locuri răcoroase, luminoase. Udările se răresc!
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate