Dalii XXL (4 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Dalii XXL (4 buc)

Dahlia - Cod articol 5519192
Conţinutul setului: 4 buc
Amestec de culori. Flori deosebit de mari, involte. Înfloreşte din iunie până la primele geruri, înălţimea plantei la maturitate 80-100 cm, se plantează la soare.
61,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Livrare: sfârșitul lunii Martie - sfârșitul lunii Iunie

Preluăm deja comenzi

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie
Expoziție semi umbră, soare
Interval de plantare sfârșitul lunii Martie - sfârșitul lunii Iunie
Distanța de plantare (cm) 40
Floare tăiată da
Înălțime plantă la maturitate 80-100 cm
Expoziţie: însorită, caldă, protejată de vânt. Plantarea are loc primăvara după trecerea gerurilor. Fiindcă planta se poate surpa datorită greutăţii florilor şi a vântului este recomandat legarea tijelor florale de un tutore şi muşuroirea bazei plantei pentru un plus de suport. Sol: bogat în humus, fertil, reavăn dar bine drenat. Dalia nu suportă apa stagnantă. Fertilizări: odată lunar cu substanţe complexe sau odată pe săptămână cu fertilizant lichid. Udare: necesită udări regulate, de preferabil dimineaţa sau seara nu direct pe plantă. Tăieri: după apariţia frunzelor (3-4 perechi) se recomandă ciupirea vârfului pentru a stimula ramificarea. Iernare: dalia nu este rezistentă la ger, este recomandat a se scoate tuberculul toama (octombrie), se va păstra ferit de îngheţ la temperaturi de aprox. 4-6⁰C, pentru a evita uscarea tuberculului se va stratifica în lădiţe cu nisip, pământ, etc.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate