Levănţică albastru-violet (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Levănţică albastru-violet (3 buc)

Lavandula angustifolia - Cod articol 1124161
Conţinutul setului: 3 buc
Plantă perenă decorativă, cu creştere deasă şi multe calităţi benefice. Plantată între trandafiri alungă păduchii. Plantă medicinală şi ornamentală foarte preţioasă. Din florile parfumate, uscate, se poate prepara ceai cu efect calmant sau puse în dulap ţin departe moliile.
46,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie
Expoziție soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 30
Floare tăiată da
Parfumat da
Culoare albastru(mov)
Înălțime plantă la maturitate 40 cm
Expoziţie: soare plin. Plantată la umbră levănţica nu va înflori şi nici frunzişul nu va fi aspectuos. Sol: bine drenat (nu suportă umiditatea în exces). Preferă solurile nisipoase, nu foarte bogate în substanţe nutritive. Fertilizări: la nevoie primăvara-vara. Udări: la nevoie (vara). Tăieri: recomandat ca levănţica să se taie primăvara, pentru a o menţine la dimensiunile dorite. Iernare: levănţica necesită o uşoară acoperire pe timpul iernii cu frunze, paie etc. În iernile blânde sau în zonele mai calde poate rezista şi fără acoperire.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate