Zmeură asortată într-un ghiveci
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Zmeură asortată într-un ghiveci

Rubus idaeus - Cod articol 4403176
Conţinutul setului: 1 buc
4 soiuri de zmeură excepţională într-un ghiveci, fructifică din iulie până în octombrie. Dimensiune: aprox. 100-120 cm. Soiuri: Black Jewel, soi de vară, negru aromat Schönemann, soi de vară, roşu HimboTop®, soi de toamnă, roşu Goldfrucht, soi de toamnă, galben
227,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 50 - 100
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iulie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 150 cm
Cerințe ecologice: Iarna rezistă până la -20-25⁰C, cu condiția să fie protejat de vânturi puternice și să existe pătură de zăpadă. În unele cazuri suferă la căldurile mari din perioada verii. Preferă expozițiile însorite, fructele vor fii mai dulci și aromate. Crește bine în zonele colinare, necesită precipitații în lunile iunie-august. Nu suportă apa stagnantă. Zmeurul necesită sol reavăn, permeabil, fertil, bine aerisit (nisipo-lutos), ușor acid. Soiurile noastre sunt potrivite și pentru creșterea pe spalier și pentru formarea gardurilor vii fructifere. Plantarea: Distanța de plantare: 30-40 cm, între rânduri 120-150 cm Dimensiunea gropii: 40/40/40 cm. Fertilizare, irigare: Înainte de plantare solul se îmbunătățește cu îngrășăminte organice, mraniță. Cultura se irigă în perioadele uscate (mai ales primăvara). Tăieri de rodire: La sfârșitul verii dintre lăstarii crescuți de la bază se lasă 4-5 mai puternici, restul și lăstarii care au fructificat se taie de la bază. După recoltare este recomandat să aplicați îngrășăminte. Tăieri la soiurile remontante: se taie doar lăstari care au rodit.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate