Tamarix
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Tamarix

Tamarix tetrandra - Cod articol 3301803
Conţinutul setului: 1 buc
Arbust cu creştere rapidă, de talie mică, cu trunchiul strâmb, frunze solzoase caduce, rezistent la clima urbană. Lăstari se lasă sub propria greutate. Frunzele solzoase mici cresc în spirale şi acoperă în totalitate lăstarii tineri. Florile roz pal, mici 3-4 mm. Sistemul radicular este adânc, de aceea şi datorită frunzelor solzoase este bine adaptat condiţiilor de secetă şi căldurii excesive. Suportă bine sărurile, de aceea se pretează a fii plantat lângă diferite tipuri de străzi. Se preatează la tăieri. Se poate planta solitar sau ca şi gard viu. Înălţimea la livrare: 25-50 cm, cu rădăcină împachetată.
44,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire mai, iunie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 50 - 100
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 300 cm
Expoziţie: soare, semi-umbră. Sol: pământ obişnuit de grădină, permeabil. Fertilizări: o dată pe an cu fertilizant special destinat arborilor ornamentali. Udări: în funcţie de vreme. Tăieri: primăvara. Rezistent la ger şi secetă.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate