Rhododendron
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Rhododendron

Rhododendron 'Praecox' - Cod articol 3321079
Conţinutul setului: 1 buc
Înfloreşte iarna, începând cu luna februarie vor apărea florile roz ce vor decora grădina pâna în luna aprilie. Frunzişul verde intens decorează tot anul. Preferă locurile umede, solul cu pH acid și bogat în humus, ferit de curenţii reci de aer din timpul iernii. Înălţimea la livrare: 30-40 cm. La maturitate planta poate ajunge la 150 cm înaltime. Livrăm plante în ghiveci.
99,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire februarie, martie, aprilie, mai
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Culoare roz (pink)
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 150 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare, semi-umbră. Sol: necesită sol fertil, bogat în humus, reavăn, bine drenat, cu pH acid. La plantare pământul se va amesteca cu turbă acidă. Fertilizări: primăvara, vara, cu substanţe special destinate pentru rhododendron sau plante acidofile. Udări: se va uda pe timpul verii în mod regulat. Recomanda a se mulci cu scoarţă de copac sau turbă, pentru a menţine solul reavăn. Tăieri: dacă este necesar, după înflorire (primăvara târziu). Iarna este recomandat mulcirea, acoperirea bazei plantei cu cetini de brad. Rezistent la ger până la -20⁰C.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate