Brad pentru gard viu (25 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Brad pentru gard viu (25 buc)

Picea abies - Cod articol 3350091
Conţinutul setului: 25 buc
Dacă vă doriți un gard viu deosebit, vă recomandăm acest brad, antifonează și oferă locului în care este plantat o priveliște deosebită. Nu necesită îngrijiri speciale. Preferă locurile umede, răcoroase, nu suportă seceta. Înălţimea la livrare: 25-40 cm. Livrăm plante cu rădăcină liberă.
166,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Distanța de plantare (cm) 30
Înălțime plantă la maturitate 200 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: soare, semi-umbră, umbră. Preferă semi-umbra şi locurile ferrite de vânturile foarte puternice fiindcă poate fi smuls. Sol: necesită sol fertile, bine drenat, reavăn. Fertilizări: plantele mature se vor fertiliza o dată pe an, primăvara cu substanţe pe bază de azot. Udări: în mod regulat, molidul are cerinţe ridicate faţă de apă. Tăieri: vârful se taie numai când a ajuns la înălţimea dorită. Partea laterală se poate forma (tunde, ciupi) doar după 3 ani de la plantare.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate