Tuia Smaragd (3 buc)
Tuia Smaragd (3 buc)
Tuia Smaragd (3 buc)
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Tuia Smaragd (3 buc)

Thuja occidentalis 'Smaragd' - Cod articol 3351189
Conţinutul setului: 3 buc
Dezvoltă şi fără tundere coroană frumoasă, columnară, uşor conică. Este o plantă sempervirescentă, ideală pentru gard viu. Distanţa de plantare recomandată este de 30-40 cm. Plantă tânără în ghiveci. Înălţimea la livrare: 20-30 cm.
81,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 30
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 400 cm
Veșnic verde da
Sol: se adaptează pe multe tipuri de sol, preferă pe cele reavene, bine drenate, bogate în substanţe nutritive. Fertilizări: cu substanţe special destinate coniferelor. Udări: vara şi în perioadele secetoase. Tăieri: se poate lăsa să se dezvolte natural, sau se poate forma gard viu geometric, în acest caz tăierile sunt recomandate a se efectua vara. Este una din cele mai rezistente specii pentru zonele urbane, fiindcă este rezistent la fum, noxe, secetă, umbrirea laterală.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate