Rozmarin târâtor (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Rozmarin târâtor (3 buc)

Rosmarinus lavandulaceus 'Capri' - Cod articol 1108713
Conţinutul setului: 3 buc
Acoperă ghivecele și jardinierele de pe balcon cu o mare de flori de culoare albastru deschis. Unele flori se mențin tot anul. Are parfum adevărat de rozmarin şi multiple utilizări. Nepretențioasă, veșnic verde. Necesită protecție pe timpul iernii.
68,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 30
Culoare albastru(mov)
Înălțime plantă la maturitate 10-20 cm
Expoziţie: preferă locurile însorite, dar rezistă şi la semiumbră. Sol: bogat în humus, nisipos, bine drenat. Fertilizări: la nevoie. Udări: solul se lasă să se uscuce între două udări. Plantată în ghivece este recomandat ca acesta să fie din lut. Iernare: planta necesită să ierneze ferit de ger, în locuri răcoroase, luminoase. În zonele cu ierni blânde poate supravieţui afară acoperită.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate