Afin Dublue
Afin Dublue
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Afin Dublue

Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' - Cod articol 4414841
Conţinutul setului: 1 buc
Afinul care fructifică și înflorește în același timp de două ori pe an. În sfârșit puteți savura pe tot parcursul verii afine gustoase și deosebit de sănătoase. dublue® – până acum este singurul afin care produce de două ori pe an. Prima recoltă vă va bucura din iunie până în august, iar a doua din septembrie până la primele geruri. Are o creștere compactă și densă, este de vigoare medie, ideal și pentru cultivarea în ghivece. S-a dovedit că acest soi are conţinutul cel mai ridicat de antioxidanți dintre afini. Frunzele sunt verde intens, lucioase. Producția este bogată cu fructe mari și dulci. Livrăm plante mature în ghiveci de o calitate superioară.
71,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 100
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iunie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 100 cm
Preferă terenuri cu expoziții însorite, mai ales în perioada înfloririi. Necesitatea față de apă este destul de ridicată, solul trebuie menținut reavăn, mai ales la pornirea și în perioada de vegetație. Afinul necesită sol acid (pH 3-5), fertil, bogat în humus, afânat. Nu sunt recomandate solurile argiloase, nisipoase fără drenaj. Solurile necorespunzătoare se pot amenda, sau schimba pe suprafața de cultură. Aciditatea solului poate fii reglată prin umplerea gropii de plantare cu turbă, pământ de frunze sau alte materiale care ridică aciditatea solului. Dacă solul este puternic calcaros sau are reacție bazică, înainte de plantare, vă recomandăm schimbarea solului pe o suprafață de 1mp și 50 cm adâncime. Recomandat fertilizarea cu soluţii speciale pentru afini.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate