Merişor productiv (3 buc)
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Merişor productiv (3 buc)

Vaccinum vitis idaea 'Erntesegen' - Cod articol 4415145
Conţinutul setului: 3 buc
Plantă veșnic verde, cu înălţimea maximă de 40 cm. Înflorește și produce de două ori pe an. Se poate crește în grădină sau în ghiveci. Prima înflorire este în mai-iunie, a doua în iulie-august. Conține în cantitate mare: pectină, vitamina C, substanțe minerale și antioxidanți. Consumat crud ajută digestia. Frunzele și boabele ajută la vindecarea infecțiilor căilor urinare, scade nivelul colesterolului și ameliorează bolile reumatice. Livrăm plante viguroase în ghivece.
110,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 30
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iulie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 40 cm
Veșnic verde da
Preferă terenuri cu expoziții însorite, mai ales în perioada înfloririi. Necesitatea față de apă este destul de ridicată, solul trebuie menținut reavăn, mai ales la pornirea și în perioada de vegetație. Necesită sol uşor acid, fertil, bogat în humus, afânat. Nu sunt recomandate solurile argiloase, nisipoase fără drenaj. Solurile necorespunzătoare se pot amenda, sau schimba pe suprafața de cultură. Aciditatea solului poate fii reglată prin umplerea gropii de plantare cu turbă, pământ de frunze sau alte materiale care ridică aciditatea solului. Recomandare: fertilizări regulate cu soluţii speciale pentru afin sau Cranberry.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate