Mur Arkansas Navaho Summerlong
Mur Arkansas Navaho Summerlong
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Mur Arkansas Navaho Summerlong

Rubus fruticosus - Cod articol 4415234
Conţinutul setului: 1 buc
Cel mai bun soi de mur: producţie uriaşă, aromă minunată, perioadă de recoltare care durează luni întregi. Mur negru intens, care se poate savura toată vara. Fructele se culeg foarte comod datorită creşterii columnare şi fără spini. A doua generaţie a soiului original şi ameliorat Navaho. Perioada de fructificare este foarte lungă, producţia este mai abundentă, fructele sunt mai mari şi mai delicioase. Gustul fructelor tocmai culese de pe tufă este incomparabil. Îşi păstrează aroma plăcută în prăjituri, plăcinte şi gemuri. Murul Navaho Summerlong este rezistent faţă de diferite boli. Perioada de recoltare: iunie-octombrie. Gustul: dulce, plăcut, fructat. Distanţa de plantare: 100 cm. Livrăm plante viguroase în ghivece.
50,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 100
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iunie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 150-200 cm
Cerințe ecologice: Solul necesită să fie fertil și bine drenat, expoziții însorite. Plantarea: se face într-un loc însorit, ferit de ger și vânt. Cu cât locul este mai însorit cu atât fructul va fii mai gustos. Orice sol fertil, permeabil, bine drenat este potrivit. Plantele se așează în gropi, se umple cu amestec de pământ, se bătucește și se formează o farfurie. Solul se mulcește cu așchii de brad, paie sau compost fermentat. Murul columnar necesită un suport (tutore) pe care se leagă lăstarii. Tăieri: Lăstarii care cresc în anul curent nu se taie (fiindcă prin tăieri veți stimula creșterea acestora). Murul înflorește și rodește pe lăstarii de 2 ani. Toamna, cei care au fost legați respectiv care au fructificat se vor tăia la aproximativ 20 cm deasupra solului. Lăstarii nelegați, primăvara devreme (februarie, martie cum ne permite vremea) se pot tăia la înălțimea dorită (aproximativ 2 m), se pot tăia și din lățime, dacă este necesar și se vor lega de tutore. Este foarte important a nu se tăia nimic în perioada de vegetație (vara), tăierile se vor aplica doar toamna sau primăvara. De la înflorire până la rodire se irigă regulat. Mulciul din zona rădăcinilor are rolul de a menține solul umed și de a asigura rădăcinilor substanțe nutritive. Mulcirea se poate face cu: fân, compost, paie, gunoi de grajd fermentat.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate