Kiwi-duo

Disponibil (livrare în sezon de plantare)

Două soiuri excelente împreună! Kiwi Issai şi kiwi Bavarez plantaţi într-un ghiveci. Sunt rezistenţi la ger, plantaţi în ghivece mari se pot ţine câţiva ani şi pe terasă. Ghiveciul pe perioada iernii trebuie protejat de ger. Poate rodi abundent deja în al doilea sau al treilea an. Fructul de kiwi Issai are pieliţa verde, netedă, se poate culege deja în septembrie. Kiwiul Bavarez de culoare galben-aurie cu gustul dulce, zemos este preferatul oricărui gurmand. Fructele se maturează la începutul lui octombrie. Productivul kiwi Bavarez este polenizat de autopolenizatorul Issai. Ambele plante sunt rezistente la boli. Plante extra viguroase în ghiveci.

Cod articol: 40071

Denumire ştiinţifică: Actinidia argutta 'Bayern+Issai'

Conţinutul setului: 1 buc.

160,0 Lei / set

Perioadă de plantare: început de Martie - mijloc de Decembrie

  • Soare
  • 200-300
Cerințe ecologice: necesită sol umed, acid, cu permeabilitate bună, (bine drenat) loc protejat cu expoziție sudică (însorită).

Kiwi este o liană, din acest motiv va necesita un suport sau cordon pe care să se poată căţăra,

Îngrijire: Recomandăm ca în fiecare toamnă să se împrăștie mraniță sau gunoi de grajd fermentat, compost în strat gros în jurul trunchiului. Primăvara se poate administra fertilizant. În primii ani se va acoperi pe timpul iernii.

Tăieri: Din anul 5 trebuie tăiați doar lăstarii ce au peste 3 ani, fructificarea va avea loc pe în principal pe lăstarii de 2 ani.