Catalpa glob
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Catalpa glob

Catalpa bignonioides 'Nana' - Cod articol 3304757
Conţinutul setului: 1 buc
Arbore cu coroana mică de aceea este ideal pentru gădinile mici. Frunzele sunt în formă de inimă, mari (20 cm). Frunzişul emană un parfum, care este repelent pentru ţânţari şi muşte. Decorativ solitar sau în aliniamente. Se pretează la tăieri. Înălţimea la livrare 80-100 cm.
240,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire iunie, iulie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger rezistent la ger
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200-250 cm
Expoziţie: preferă locurile calde, însorite, protejate de vânt. Sensibilă la gerurile târzii. Rezistente la praf şi fum. Sol: fertil, profund, reavăn. Nu suportă apa stagnantă, dar are cerinţe relativ ridicate faţă de apă. Tăieri: suportă bine tăierile. Plantele tinere necesită acoperire pe timpul iernii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate