Camelia General Colletti
Camelia General Colletti
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Camelia General Colletti

Camellia japonica 'General Colletti' - Cod articol 3323790
Conţinutul setului: 1 buc
Arbust ornamental nobil. Atrage privirile în fiecare primăvară datorită înfloririi bogate, de aceea este recomandat a se planta solitar. Florile involte albe pătate cu roşu emană parfum plăcut. Frunzele sunt veşnic verzi lucioase. Necesită protecţie dacă temperaturile scad sub -10-15°C. Mărimea la livrare: aprox. 30-40 cm.
66,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Perioada de înflorire martie, aprilie
Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
Parfumat da
Culoare multicolor
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 150-200 cm
Veșnic verde da
Expoziţie: ferit de soarele de dimineaţă şi de curenţii de aer rece. Sol: preferă slourile uşor acide, fertile, bine drenate. Fertilizări şi udări: în funcţie de necesităţile plantei. Tăieri: de întreţinere şi formare, primăvara. Creşte lent. Necesită protecţie pe timpul iernii mai ales în tinereţe. Sensibilă la gerurile târzii.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate