Palmier de grădină
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Palmier de grădină

Trachycarpus fortunei - Cod articol 6684545
Conţinutul setului: 1 buc
Este unul dintre soiurile cele mai rezistente la frig. Are o creștere de vigoare medie, trunchiul maro este învelit cu fibre asemănătoare cânepei, din acest motiv se mai numeşte palmier de cânepă. Frunzele rigide, verde închis, sunt susţinute de peţioli lungi. Rezistă la ger până la -15 °C. În grădină trebuie sădit într-un loc mai ferit. În locurile cu vânt, puternic geroase necesită acoperire. Dacă este ţinut în ghiveci necesită protecţie împotriva gerului, datorită sensibilităţii rădăcinilor. Preferă locurile calde, însorite şi sol fertil. Este rezistent la boli. Mărimea la livrare: 20 – 30 cm, în ghiveci de 12 – 14 cm.
122,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție semi umbră, soare
Rezistență la ger necesită protejare împotriva gerului
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 300-400 cm
Veșnic verde da
Expoziție: însorită sau semi umbră. Sol: bine drenat, fertil, planta se transplantează o dată la 2-3 ani. Fertilizări: regulate primăvara-vara (fertilizant specific pentru palmieri), iarna nu este necesar. Udări: regulat pe timpul verii (nu exces!), pe timpul iernii udările se răresc (solul trebuie să rămână reavăn în permanență). Rezistența la ger: -9⁰C, plantele mature până la -15⁰C. Trebuie ferit de temperaturile foarte scăzute și de vânturile reci din timpul iernii. Tăieri: frunzele bazale uscate brune se vot tăia cât mai aproape de trunchi.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate