Afin Duke
Afin Duke
Afin Duke
     
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Afin Duke

Vaccinium corymbosum 'Duke' - Cod articol 4412905
Conţinutul setului: 1 buc
Apreciat de zeci de ani datorită producției mari de fructe de culoare albastre deschis, cu circumferința de până la 2 cm. Din acest motiv este plantat în culturile intensive de afin. Acum este accesibil și grădinarilor amatori. Plantele tinere au o producție mare. Fructele mari sunt rezistente, aromate, dulci și bogate în vitamina C. Savoarea nu a fost niciodată așa de sănătoasă! Ideal ca și plantă de grădină sau ghiveci, rezistent pe timpul iernii. Necesită un sol cu pH acid, acesta se poate ameliora cu turbă a cărui pH este acid sau amestec de pământ pentru Rhododendron. Livrăm plante viguroase de mai mulți ani. Mărimea la livrare: aprox. 30-40 cm.
60,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 150
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iulie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 100-120 cm
Decorează prin frunze da
Preferă terenuri cu expoziții însorite, mai ales în perioada înfloririi. Necesitatea față de apă este destul de ridicată, solul trebuie menținut reavăn, mai ales la pornirea și în perioada de vegetație. Afinul necesită sol acid (pH 3-5), fertil, bogat în humus, afânat. Nu sunt recomandate solurile argiloase, nisipoase fără drenaj. Solurile necorespunzătoare se pot amenda, sau schimba pe suprafața de cultură. Aciditatea solului poate fii reglată prin umplerea gropii de plantare cu turbă, pământ de frunze sau alte materiale care ridică aciditatea solului. Dacă solul este puternic calcaros sau are reacție bazică, înainte de plantare, vă recomandăm schimbarea solului pe o suprafață de 1mp și 50 cm adâncime. Recomandat fertilizarea cu soluţii speciale pentru afini.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate