Afin Reka cu ciorchini mari
Afin Reka cu ciorchini mari
   
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Afin Reka cu ciorchini mari

Vaccinium corymbosum 'Reka' - Cod articol 4414832
Conţinutul setului: 1 buc
Boabe sănătoase, pline de minerale, vitamine şi substanţe biologic active. Începând din luna iulie cresc fructele în ciorchini lungi cu boabe mari, dulci şi aromate. Tufa este viguroasă, rezistentă, la maturitate poate ajunge chiar la înălţimea de 2 m. În perioada de rodire, se pot recolta mai multe kg de fructe. Boabele mari, rezistente se pot păstra mult timp, se pot congela sau prepara sub formă de gemuri şi sucuri gustoase. Substanţele lor active sunt recunoscute şi în medicină. Florile albe cu parfum de miere, frunzele dense de culoare verde închis care toamna se colorează în roşu, dau un aspect deosebit grădinii Dumneavoastră. Total rezistent la ger. Se dezvoltă foarte bine în toate solurile de grădină, bine drenate, fertile, cu pH acid. Preferă solul afânat, cu pH apropiat de valoarea 5, care se poate obţine prin amestecarea solului cu turbă. Perioada de coacere: iulie - august. Autopolenizator. Livrăm plante viguroase, în ghiveci.
60,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Rezistență la ger rezistent la ger
Distanța de plantare (cm) 150-200
Perioada de maturare a fructelor începutul lunii iulie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 200 cm
Preferă terenuri cu expoziții însorite, mai ales în perioada înfloririi. Necesitatea față de apă este destul de ridicată, solul trebuie menținut reavăn, mai ales la pornirea și în perioada de vegetație. Afinul necesită sol acid (pH 3-5), fertil, bogat în humus, afânat. Nu sunt recomandate solurile argiloase, nisipoase fără drenaj. Solurile necorespunzătoare se pot amenda, sau schimba pe suprafața de cultură. Aciditatea solului poate fii reglată prin umplerea gropii de plantare cu turbă, pământ de frunze sau alte materiale care ridică aciditatea solului. Dacă solul este puternic calcaros sau are reacție bazică, înainte de plantare, vă recomandăm schimbarea solului pe o suprafață de 1mp și 50 cm adâncime. Recomandat fertilizarea cu soluţii speciale pentru afini.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate