Kiwi Oriental Delight
Plantele prin natura lor sunt diferite din punct de vedere biologic și nu pot respecta un tipar, nu pot fi identice. Vă rugăm să luați în considerare că fotografia de prezentare este cu caracter informativ, reprezentând o plantă matură, cultivată în condiții optime de dezvoltare. Într-o anumită măsură, fiecare plantă poate să difere prin formă, culoare, mărime și aspect. Aceste lucruri nu afectează calitatea plantei.

Kiwi Oriental Delight

Actinidia deliciosa 'Oriental Delight' - Cod articol 4401855
Conţinutul setului: 1 buc
Soi autopolenizator cu fructe mari, care se maturează în luna septembrie. Se plantează în loc ferit şi în sol cu pH acid. Conţine de zece ori mai multă vitamină C decât un măr. Este un arbust căţărător asemănător viţei de vie. Se poate cultiva oriunde se cultivă şi viţa de vie. Exemplarele tinere se culcă pe pământ şi se protejează pe timpul iernii! Exemplarele mature sunt rezistente la ger în totalitate. Are creştere viguroasă, robustă, are lăstari groşi de un deget cu frunze rotunde pubescente, flori albe ca zăpada de 3 cm în diametru. Fructele se recoltează înaintea gerurilor,se pot consuma după maturarea acestora când devin moi. Intră pe rod în anul al 3-lea de la plantare. Autopolenizator.
105,00 RON / set

Preț cu TVA inclus

Expoziție soare
Distanța de plantare (cm) 300
Perioada de maturare a fructelor mijlocul lunii septembrie
La ghiveci da
Înălțime plantă la maturitate 300-400 cm
Cerințe ecologice: necesită sol umed, acid, cu permeabilitate bună, (bine drenat) loc protejat cu expoziție sudică (însorită). Kiwi este o liană, din acest motiv va necesita un suport sau cordon pe care să se poată căţăra, Îngrijire: Recomandăm ca în fiecare toamnă să se împrăștie mraniță sau gunoi de grajd fermentat, compost în strat gros în jurul trunchiului. Primăvara se poate administra fertilizant. În primii ani este necesară acoperirea plantei pe timpul iernii! Tăieri: Din anul 5 trebuie tăiați doar lăstarii ce au peste 3 ani, fructificarea va avea loc pe în principal pe lăstarii de 2 ani.
Alți cumpărători au comandat și acest produs
Produse recent vizualizate